Tesoman keskus uudistuu huimaa vauhtia. Uusi liikekeskus kirjastoineen ja palveluineen sekä uusi Tesoman koulu elävöittävät keskustaa. Vanamonkatu 4:n asukkaiden arkea helpottaa myös alakerrassa sijaitseva päivittäistavarakauppa. Hyvien palveluiden lisäksi Tesoman keskuksesta on loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Talon taakse on suunnitteilla myös uusi junapysäkki, joten linja-autoliikenteen lisäksi lähes kotiovelta pääsee junalla kulkemaan.
Vanamonkatu 4:n yhdeksän kerroksiseen taloon valmistuu yhteensä 63 vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat 29,5 neliön yksiöistä 54,5 neliön kolmioihin. Osassa asuntoja on lasitettu parveke. Talon julkisivu on moderni; harmaata, valkoista ja keltaista yhdistävä.

Asunnoissa on skandinaavisen tyylikkäät, maanläheiset sisustusmateriaalit ja joka asunnossa on maalattu tehosteseinä. Asuntojen varustetasoon kuuluvat astianpesukone, sälekaihtimet, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja liesikupu. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on sähköinen mukavuuslattialämmitys, joka on asunnon sähköistyksessä.

Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsee yhteissauna ja kattoterassi, josta on upeat maisemat ympäristöön. Samassa kerroksessa on myös kuivaushuone, jonne on helppo viedä kuivaamaan isommat pyykit. Lukittava pyörävarasto löytyy naapuritaloyhtiön kanssa olevalta yhteispihalta. Lämpötolpalliset autopaikat löytyvät talon takaa. Lämpötolppaan on mahdollista tilata erikseen sähköauton latauspiste.

Tämä kohde on täysin savuton, tupakointi sallittu vain erikseen merkityllä paikalla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. Laajakaistayhteys (10Mbt) sisältyy vuokraan.

Tutustu asuntoihin  ja täytä hakemus.  Hakuaika 7.-21.2.2020.