Pirkkalan uuteen kaupunginosaan Soljaan valmistuu 2024 talvella 49 ihastuttavaa vuokra-asuntoa. 4/5-kerroksissa talossa on asuntoja yksiöistä aina saunallisiin nelikoihin. Haku asuntoihin 1.-15.11.2023. Asuntoihin on maksimitulorajat. Valinta tehdään hakemusten perusteella, tarjoukset lähtevät viikolla 47.

Keittiössä on moderni kalusteuuni keraamisella liedellä sekä astianpesukone. Kaapit ovat valkoiset ja työtasona harmaa, puukuvioinen laminaatti. Huoneiston lattiat ovat kestävää tammivinyylilankkua. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista laattaa ja lattiat vaaleanharmaata laatoitusta. Ikkunoissa on sälekaihtimet.

Jokaiseen asuntoon kuuluu irtaimistovarasto. Talon kellarikerroksesta sijaitsee pesula, kuivaushuone sekä kerhohuone. Viihtyisästä yhteissaunasta pääsee pihaterassille vilvoittelemaan. Autopaikat sijaitsevat pihalla (tolpalliset 17 paikkaa) sekä autohallissa (19 paikkaa). Autohalli on yhteiskäytössä korttelin muiden taloyhtiöiden kanssa. Autohallipaikan hinta on 40 5ur/kk ja pihapaikan hinta 25 eur/kk (lämpötolpallinen).

Kilometrin säteeltä sijaitsevat myös uimaranta, lähikauppa ja Pirkkalan keskustan palvelut. Linja-autot kulkevat 200 metrin päästä Naistenmatkantiellä.

Tämä kohde on täysin savuton, tupakointi sallittu vain erikseen merkityllä paikalla. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Vesi laskutetaan huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan. Tasaus tehdään vähintään kerran vuodessa. Laajakaistayhteys (50Mbt) sisältyy vuokraan.

Tutustu asuntoihin ja täytä hakemus.