YH Kotien asukaspäivää vietetään sunnuntaina 17.6.2018 klo 10-13.

Tilaisuuden aikana avoinna ovat seuraavat kohteet:

  • Särkänniemen huvipuisto
  • Koiramäen eläinpuisto
  • Akvaario
  • Planetaario
  • Näsinneulan näkötorni

Ilmoittautuminen on jo päättynyt. Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse vahvistusviesti, jolla pääsee sisälle Särkänniemeen. Mikäli vahvistusviesti on kadonnut (tarkistathan myös sähköpostisi roska-/mainospostikansiot), laita pikaisesti viestiä osoitteeseen asukaspaiva@yhkodit.fi. Sisään pääsee vahvistusviestiä näyttämällä. Pääportin jälkeen vahvistusviestiä ei tarvitse enää näyttää kohteissa/huvilaitteissa.

Yksityistilaisuuden päätteeksi voitte ostaa vahvistusviestiä näyttämällä loppupäiväksi Särkänniemi-rannekkeet edulliseen hintaan 20 eur/hlö (huom! ennen klo 14.00). Lisäksi SuperParkkiin on mahdollisuus ostaa tunnistetta vastaan rannekkeet 12 eur/hlö (norm. 19 eur). Särkänniemen rannekkeita voi ostaa kaikista alueen lipunmyynneistä.

Päivään on osallistumassa 5000 vierasta, joten varauduthan tullessasi ruuhkiin. Lisätietoa saapumisesta Särkänniemeen: https://sarkanniemi.fi/muut/saapuminen-ja-pysakointi/

Osallistu Instagram-kilpailuun

Ota kuva Särkänniemessä asukaspäivän aikana ja lisää kuvaan aihetunnisteet #yhkodit ja #asukaspäivä2018 sekä tägää kuvaan @yhkodit. Palkitsemme 4 eri kuvaa Finnkinon leffapaketilla. Muistathan, että profiilisi tulee olla julkinen ja aihetunnisteet mukana, jotta osallistumisesi näkyy myös järjestäjälle.

Kilpailun säännöt

Järjestäjä: YH Kodit Oy
Osallistumisaika: 17.6.2018
Osallistuminen: Kampanjaan osallistuvat kaikki YH Kotien asukaspäivään osallistujat, jotka julkaisevat kuvan Instagramissa aihetunnisteilla #yhkodit ja #asukaspäivä2018 ja tägäävät @yhkodit kuvaan.
Palkinto: Finnkinon leffapaketti, arvo n. 40 €. Palkintoa ei voi muuttaa eikä vaihtaa rahaksi. Kampanjan aikana valitaan neljä voittajaa, viikon  24 aikana. Palkitut kuvat julkaistaan myös YH Kotien some-kanavissa. Mikäli voittaja ei reagoi voittoviestiin viikon sisällä ilmoituksesta, valitaan uusi voittaja. Voittajaan ollaan yhteydessä Instagramin välityksellä.