Valitsemasi Asunnot

Asumisoikeusasunnot

Vuokra-asunnot

Kotosalla-asunnot

×

Särkänniemen asukaspäivään tulevat, lue tämä!

13.06.2017

Asukaspäivä lähestyy, onko vahvistusviesti tallessa?

Olethan saanut sähköpostiisi vahvistuksen, jolla pääset osallistumaan asukaspäivään? Mikäli et ole saanut, ja olet ajallaan ilmoittautunut, käy tarkastamassa vielä sähköpostisi roskaposti- ja mainoskansiot. Viesti on tullut nimellä: Vahvistus ilmoittautumisestasi asukaspäivään. Lähettäjänä: asukaspaiva@yhkodit.fi. Mikäli viestiä ei silti löydy, laita pikaisesti viestiä osoitteeseen: asukaspaiva@yhkodit.fi.

Tärkeää: koko perhe saa leimat, eli tulettehan yhdessä

Särkänniemen alueelle saapuessanne saatte koko seurueelle leimat ensimmäisestä vierailukohteestanne ilmoittautumisvahvistusta vastaan eli saavuttehan ensimmäiseen kohteeseen koko seurue yhdessä! Leimaamispisteitä on huvilaitealueen portilla, yläalueen huvilaitteilla, lipunmyynneissä ja Näsinneulan aulassa. Leima toimii tunnisteena tilaisuutenne ajan ja sitä näyttämällä pääsette klo 10 – 13 vierailemaan huvilaitteissa (pituusrajat huomioiden!) ja Näsinneulan näkötornissa.

Saapuminen

Alueelle on samanaikaisesti tulossa useampi tuhat YH Kotien asukas, joten tässä vielä ohjeet pysäköintiin ja sujuvaan saapumiseen: http://www.sarkanniemi.fi/saapuminen/

Alueella kuvataan

Teemme asukaspäivästä videon, joten ilmoitathan kuvaajalle (mikäli osuu kohdalle), mikäli et halua tulla kuvatuksi.

Instagram-kilpailu

Jo perinteiseksi muodostunut Instagram-kuvakilpailu pidetään jälleen. Ota kuva tai useampi asukaspäivästä ja tägää: #yhkodit ja #asukaspäivä2017. Palkintoina Finnkinon leffalippuja. Tarkemmat säännöt löydät täältä.

Jatka päivää Särkänniemessä

Asukaspäivään osallistuneilla on mahdollisuus jatkaa päivää edulliseen hintaan. YH Kotien ilmoittautumisvahvistusta vastaan on mahdollista lunastaa Elämyspaketit koko perheelle loppupäiväksi 20 € / hlö klo 14 mennessä. Samana päivänä vietetään myös Särkänniemen uutuuslaitteen Hypen avajaisia. Robin esiintyy illalla klo 18.00.

Vietetään oikein hauskaa asukaspäivää! Tervetuloa käymään myös teltallamme!


Lisää ajankohtaisia uutisia  ›

×

Valitse

Tämä kohde on haettavissa sekä vuokra- että asumisoikeusasuntona.

×