Med Group on ostanut Yhdessä Huomiseen Oy:n osakkeet Kotosalla Säätiöltä, YH Kodit Oy:ltä ja Med Group Oy:n tulevalta omistajalta Tradekalta. Yhdessä Huomiseen Oy tarjoaa ikääntyville asiakkailleen Kotosalla-palveluita.

Med Group on Suomen johtava, yksityinen toimija kotiin vietävien palveluiden tuottajana. ”Uutena omistajana tulemme yhdessä entisestään kehittämään ja parantamaan ikääntyville suunnattuja Kotosalla-palveluita. Yhdistämällä voimat uuden Onni Kotosalla -palvelumallin tiimoilta mahdollistamme asiakkaillemme mahdollisimman laajan ja kattavan palvelutarjonnan kotiin tuotavista palveluista”, kertoo liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen Med Groupista. ”Onni Kotosalla on tukena arjen haasteissa ja apuna silloin, kun sitä tarvitaan. Yhteisenä tavoitteenamme onkin kehittää ja tukea ikääntyvien mielekästä ja aktiivista asumista omassa kodissa. On mukava toivottaa uudet kollegat ja asiakkaat tervetulleiksi joukkoomme”.

”Nykyisten ja tulevien Kotosalla-asukkaiden toiveet ja tarpeet ovat muutoksessa. Monet nykyiset asukkaat ovat asuneet jo yli kymmenen vuotta Kotosalla-kodeissaan ja heidän palvelutarpeensa ovat tänä aikana muuttaneet muotoaan ja monipuolistuneet. Uuden omistajamme avulla pystymme vastaamaan palvelujen ja hoivan tarpeeseen paremmin, asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden”, kertoo Yhdessä huomiseen Oy:n toimitusjohtaja Tuija Kanto-Hannula. ”Myös tuleville asiakkaille haluamme tarjota kattavia kotiin saatavia palveluita ja yhteisöllistä asumista”, iloitsee Kanto-Hannula.

”Asumisen palveluiden kehittäminen yhdessä kumppaneiden kanssa on osa YH Kotien strategiaa.” kertoo YH Kodit Oy:n toimitusjohtaja Janne Tuominen. ”Med Groupin tarjoamat uudet palvelut otetaan käyttöön nykyisille YH Kotien Kotosalla -asukkaille tämän vuoden loppuun mennessä. Suunnitteilla on myös mm. digitaalisia palveluita sekä palveluiden laajentamista lapsiperheisiin”, jatkaa Tuominen.