Me huolehdimme siitä, että asumisesi sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Siksi jokaisella taloyhtiöllämme on verkossa toimivat asukassivut, joiden kautta järjestät asumistasi koskevat asiat hetkessä ja pysyt ajan tasalla sekä asuntosi käytännön asioissa että taloyhtiösi kuulumisissa.

Asukassivut on joustava tapa hoitaa asuntoasiasi vaikka kotisohvalta käsin. Voit esimerkiksi lähettää vikailmoituksen huoltoyhtiölle, tilata lisää avaimia tai päivittää omat ja perheenjäsentesi tiedot muutamalla klikkauksella. Lisäksi kaikki asuntoosi ja taloyhtiöösi liittyvä ajantasainen tieto on saatavillasi heti kun sitä tarvitset, joten voit esimerkiksi tarkistaa vuokrasi tai vastikkeesi saldotilanteen, seurata vikailmoituksesi tilaa tai lukea ajankohtaisia tiedotteita lähes reaaliaikaisesti.

Asukassivujen avulla asioit kanssamme juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kun sivut ovat käytössäsi millä tahansa laitteella mihin tahansa vuorokauden aikaan, pystymme palvelemaan sinua entistä paremmin. Voit edelleen soittaa asiakaspalveluumme tai käydä toimistollamme, mutta asiointisi ei enää ole sidottu aukioloaikoihimme vaan sopii ennen kaikkea sinun aikatauluihisi.

YH Kotien asukassivut on sähköinen käyttöliittymä uusille ja nykyisille vuokra- ja asumisoikeusasukkaille. Kirjaudu taloyhtiösi asukassivuille asuntokohtaisilla käyttäjätunnuksilla, jotka saat uutena asukkaana mukaasi sopimuksen teon yhteydessä tai nykyisenä asukkaana kotiisi postitettuna.