Kartanopuiston ainutlaatuista tunnelmaa

Hatanpäässä sekä urbaani elämänmeno, että jalopuiden suojaan kätkeytyvät levähdyspaikat ovat arjessasi läsnä. Kaupunginosa tunnetaan upeasta Hatanpään Aarboretumista, jota rytmittävät perennat, ruusutarhat ja majesteetilliset kulkureitit. Vanhojen lehmusten varjossa on mukava pysähtyä piknikille ihastelemaan auringonlaskua.

Keskellä puistoa kohoaa Hatanpään upea kartano, jonka historia juontaa 1700-luvun loppupuolelle. Puisto uudistettiin vuonna 1896, ja tässä asussaan se on säilynyt aina näihin päiviin asti. Idylliset puistopolut, värikkäät istutukset ja vanhan kartanon charmi tuovat mieleen englantilaiset maisemapuistot. Edempänä siintää Pyhäjärven sini ja Tampereen tuttu siluetti.

Kartanonportista rakentuu ihastuttava korttelikeidas, jonka keskellä avautuu puistomainen piha-alue istutuksineen. Ensimmäiset onnekkaat muuttivat kortteliin kesällä 2017 ja lähivuosina asukkaiden kirjo vain kasvaa. As Oy Tampereen Hatanpään Keisarinnan ja As Oy Tampereen Hatanpään Paronittaren arvioitu valmistumisaika on loppukesästä 2022.

Kartanonportilta pääset nopeasti kaupungin energiseen ytimeen. Pyöräilet reilussa viidessä minuutissa vaikkapa ostoksille Ratinan kauppakeskukseen tai peli-iltaan Uros-Areenalle. Sykkivä kaupunkielämä, nopeat liikenneyhteydet ja kesäiset piknik-paikat ovat Hatanpäällä kaikki kätesi ulottuvilla. Oma lähikauppa löytyy samasta korttelista ja Rantaperkiön uimarannallekin pyöräilet viidessä minuutissa. Koko etelänpuoleinen Viinikanlahti tulee lähivuosina uudistumaan nykyisen jätevedenpuhdistamon siirtyessä Sulkavuoreen.

 Tutustu nyt ennakkomarkkinoinnissa oleviin omistusasuntoihin.