Tervetuloa asuntoesittelyyn paikan päälle tiistaina 9.5.2023!

Moderni Aurastrandin asuntoalue sijaitsee noin kilometrin etäisyydellä Turun keskustasta, jonne matka taittuu esimerkiksi Aurajoen rantaa pitkin kävellen. Aurajoen ranta tarjoaa myös hyvät ja kauniit mahdollisuudet liikuntaan sekä kuntoiluun. Talon läheisyydessä sijaitsee Turun yliopiston kampusalue, päivittäistavarakauppa, koulut ja päiväkoti sekä terveysasema.

Helsinginkadulla on kaksi YH Kotien vuokrataloa. Helsinginkatu 13 A-B asunnot ovat esteettömiä vuokra-asuntoja, jotka on tarkoitettu 63-vuotta ja sitä vanhemmille asukkaille. Asukasvalinnassa huomioidaan hakijan/hakijoiden terveydentila, omaisuus ja tulot. Helsinginkadu 13 D-E asunnot ovat tavallisia vuokra-asuntoja. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan asuntoihin. Voit myös tutustua jo etukäteen asuntotarjontaan alla olevista linkeistä.

Esittely kello 14.30-15.30 Helsinginkatu 13 A-B

Yli 63-vuotiaille, asukasvalintaan vaikuttavat hakijan/hakijoiden terveydentila, omaisuus ja tulot: Helsinginkatu 13 A-B vapaat asunnot

Esittely kello 15.30-16.30 Helsinginkatu 13 D-E

Ei tulo-, ikä- tai varallisuusrajoituksia: Helsinginkatu 13 D-E vapaat asunnot

Huomioithan nämä:

  • tupakointi on kielletty huoneistossa, parvekkeilla, asuntopihoilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa 1.9.2020 ja sen jälkeen alkavilla sopimuksilla.
  • tarkastamme luottotietosi. Asumiseen liittyvät maksuhäiriöt saattavat vaikuttaa asunnon saamiseen.
  • lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme
  • sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.