Tervetuloa viettämään YH Kotien asukaspäivää Särkänniemeen

Särkänniemen huvipuisto on varattu YH Kotien yksityiskäyttöön sunnuntaina 17.6.2018 klo 10 – 13.

Tilaisuuden aikana avoinna ovat seuraavat kohteet:

  • Särkänniemen huvipuisto
  • Koiramäen eläinpuisto
  • Akvaario
  • Planetaario
  • Näsinneulan näkötorni

Kutsu koskee YH Kotien asukkaita ja heidän perheitään (maks. 4 lippua/talous). Lippuja on rajoitettu määrä. Pääsylippunanne Särkänniemeen toimii sähköpostiin tuleva vahvistus ilmoittautumisesta. Saat vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viikon sisällä ilmoittautumisestasi.

Ilmoittaudu mukaan tästä

YH Kotien ilmoittautumisvahvistusta vastaan on mahdollista lunastaa Särkänniemi-rannekkeet koko perheelle loppupäiväksi 20 € / hlö klo 14 mennessä.

Huomioithan, että Särkänniemessä on vain vähäisesti pysäköintitilaa. Pysäköinti Särkänniemen lähiparkissa ja keskustan parkkihalleissa on maksullista.
Lue lisää www.sarkanniemi.fi

Julkaise kuva Instagramissa YH Kotien asukaspäivästä ja merkitse kuva #yhkodit #asukaspäivä2018. Osallistut samalla leffalippujen arvontaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan 6.5.2018 mennessä!

Asukaspäivän Instagram-kilpailun säännöt

YH Kodit Oy järjestää 18.6.2017 Instagram-kilpailun, jossa voi voittaa Finnkinon leffalippuja.

1. Kilpailun järjestäjä

YH Kodit Oy, Aleksis Kiven katu 26, 33200 Tampere.

2. Kilpailun voimassaoloaika

Kilpailuaika on YH Kotien Särkänniemen Asukaspäivänä sunnuntaina 17.6.2018 Särkänniemen elämyspuiston aukioloaikojen mukaisesti klo 10-20.

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagram –tilillä kuva osallistumisesta YH Kotien Särkänniemen Asukaspäivään. Kuva tulee ottaa Särkänniemen alueella, esimerkiksi huvilaitteissa, Koiramäessä, Näsinneulan näkötornissa tai Akvaariossa.

Kuva pitää ladata hashtageilla #yhkodit ja #asukaspäivä2018 varustettuna. Voit myös merkitä @yhkodit kuvaan. Kuvan julkaisijan pitää varmistaa, että sosiaalisen median yksityisyysasetukset sallivat latauksen näkymisen julkisena. Kuvan julkaisijalla on oltava kaikki oikeudet julkaistavaan materiaaliin.

Kilpailuun voi osallistua kaikki YH Kotien Särkänniemen Asukaspäivään osallistuvat henkilöt 18.6.2018. Osallistuminen edellyttää näiden arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista tai asiattomista kuvista. YH Kodeilla on oikeus poistaa sopimaton kuva kilpailusta ja sulkea sen julkaisija pois kilpailusta. YH Kodeilla on myös oikeus sulkea kilpailun ulkopuolelle henkilö, joka rikkoo kilpailun sääntöjä tai käyttää muuten epärehellisiä keinoja.

Kilpailuun saa osallistua useammalla kuin yhdellä kuvalla. Kuvien pitää olla kuitenkin selkeästi toisistaan erottuvia.

4. Arvonnan suorittaminen ja palkintojen toimitus

Arvonta suoritetaan YH Kotien Särkänniemen Asukaspäivän jälkeisellä viikolla kaikkien kilpailuun kuvan ladanneiden osallistujien kesken. YH Kodit on yhteydessä voittajaan samassa mediassa, kuin missä heidän kilpailukuvansa on julkaistu (Instagram). Pyynnöstä heidän tulee toimittaa YH Kodeille yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten. Voittajan on vastattava 2 viikon sisällä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta tässä ajassa, palkinto arvotaan uudestaan.

5. Kilpailun palkinnot

Arvomme 5 kpl Finnkinon 4 lipun elokuvalippupakettia, jonka arvo on 40,00 euroa/lippupaketti.

YH Kodeilla on oikeus julkaista voittajan nimi eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. YH Kodit vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Voittaja vastaa itse kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.