YH Kodeille töihin?

Ilmoitamme tällä sivustollamme avoimista työpaikoistamme. Toimistomme sijaitsevat Turussa Humalistonkatu 12, sekä Tampereella Aleksis Kiven katu 26. Haemme myös harjoittelijoita asiakaspalveluun, isännöintiin sekä rakennuttamiseen.

Voit jättää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekrytointi@yhkodit.fi, niin otamme sinuun yhteyttä, mikäli rekrytointi käynnistyy. Säilytämme hakemukset 6 kk ajan.

YH Kodit työnantajana

Katso yllä oleva video tai lue artikkelista, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

YH Kodit Oy

Olemme merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500 – 1000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme lähes 8000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Vastuullinen toiminta on osa jokapäiväistä toimintaamme ja vaadimme sitä myös kumppaneiltamme. Toimintaamme ohjaavat myös arvot: välitän, ratkaisen, sitoudun.

 

 

Tampere

Haemme Tampereen toimipisteen taloustiimiimme

VUOKRAVALVOJAA

vakituiseen työsuhteeseen

Kanssamme pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, työskentelemään viihtyisiin työtiloihin Tampereen ydinkeskustaan. Haluamme vaalia toiminnassamme avointa työkulttuuria ja hyvää tiimihenkeä. Teemme töitä joustavasti liukuvalla työajalla ja moderneilla työvälineillä. Toivomme porukkaamme mukaan juuri meille sopivaa henkilöä, joka omaksuu uusia asioita mielellään ja puhaltaa yhteen hiileen kanssamme.

Vuokravalvojan tehtävässä työpäiväsi muodostuvat vuokrareskontran hoitamiseen liittyvistä tehtävistä sekä asiakaspalvelusta. Vuokrareskontran tehtäviä ovat esimerkiksi vuokrien ja käyttökorvauksien laskutus, asukas- ja muuttolaskujen tekeminen, rahapalautuksien ja -hyvityksien käsittely sekä perintään siirtoon liittyvät toimet. Asiakkaitamme palvelemme sekä sähköisiä kanavia hyödyntäen että puhelimitse – suomeksi ja englanniksi.

Toivomme sinulta ennen kaikkea hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aitoa halua laadukkaaseen asiakaspalveluun. Arvostamme oma-aloitteisuutta, oppimishalua ja yhteen hiileen puhaltamisen taitoa. Hyvän pohjan onnistumiselle antavat lisäksi erilaisten järjestelmien (mm. MS Office) käyttökokemus ja muutenkin näppärät sormet näppäimistöillä. Tampuurin ja erilaisten laskutusohjelmistojen osaaminen sekä kiinteistötoimialan aiempi kokemus lasketaan ehdottomasti eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

 • Mukavan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa
 • Vastuullisen työnantajan. Olemme pitkäaikainen vuokranantaja ja rakennuttaja
 • Monipuolisen työn vuokravalvojana 10 hengen taloustiimissä
 • Liukuvan työajan, toimivan työterveyshuollon, lounas- ja liikuntaseteleitä

Kiinnostuitko? Hienoa. Hae paikkaa pikaisesti, koska työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 17.5 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Eeva-Maija Hiekkataipale, emppu@porkkanajakeppi.fi  p.0400 710141.

Tuleva esimiehesi

Mitä kollegat sanovat Marista: Mari on todella ammattitaitoinen ja haluaa kehittää taloushallintoa. Hän vie kehitysideoita eteenpäin ja osaa antaa tarvittaessa rakentavaa palautetta. Esimiehenä hän on kannustava, auttaa ja tukee ammatillista kehittymistäni. Oikeudenmukainen ja jämäkkä ovat niitä luonteenpiirteitä, joilla monet Maria kuvailevat. Mari on myös loistava leipuri!

Mari Valkeaniemi

Talousjohtaja

010 227 3133

Sijainti

Tampereen toimistomme sijaitsee aivan ydinkeskustassa osoitteessa Aleksis Kiven katu 26. Lähellä on runsaasti loistavia lounaspaikkoja ja etenkin kesäisin on mukava piipahtaa Laukontorille lounaalle. Henkilökuntamme TOP3 lounaspaikat:

1. Pyörykkäbaari

2. Kattila

3. Sokos Herkku

Turku

Rakennuttamisen projekti-insinööri

Etsimme rakennuttamiseen asiantuntijaa Turun toimipisteeseemme, joka haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan ja viemään mielenkiintoisia rakennusprojekteja läpi hankeen suunnittelun ohjauksesta aina takuuaikaan asti.

Rakennuttamisen projekteihimme kuuluvat omaan omistukseemme valmistuvat vuokratalot, myyntiin menevät asunnot sekä ulkopuoliset rakennuttamistehtävät. Vapaarahoitteisten hankkeiden lisäksi pääset kehittämään osaamistasi valtion tukemaan asuntotuotantoon eli ns. Ara-hankkeisiin, joten monipuoliset hankkeet odottavat sinua.

Vastuullisena rakennuttajana ja asuntojen omistajana haluamme ottaa ympäristön huomioon jo rakentamisen alkuvaiheessa. Sinäkin voit vaikuttaa ja olla jättämässä kädenjälkesi paremmasta tulevaisuudesta.

Tulevassa tehtävässä työskentelet itsenäisesti sekä tiimissä, mutta teet myös tiiviisti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen tehtävässäsi menestymiseen.

YH Kodeilla pääset mukaan työyhteisöön, jossa arvostetaan uusia ratkaisuja, palveluasennetta ja annetaan tilaa niiden kehittämiselle. Projektit mm. Skanssin uudistuvalla asuinalueella ja Kakolanmäellä odottavat sinua!

Toivomme sinulta

 • Rakennusalan tuntemusta esim. työmaalta
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Aloitteellista, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintatyyliä
 • Yhteistyöhalukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si rekrytointi@yhkodit.fi 8.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä YH Kodit Oy:n Turun alueen aluejohtaja Mikko Lipponen, puh. 010 227 37 21, mikko.lipponen@yhkodit.fi.

Tutustu tarkemmin, millaista on työskennellä YH Kodeilla rakennuttamisessa.

Esimiehesi

Mikko toimii Turun aluejohtajana vastuullaan Varsinais-Suomen rakennuttaminen ja aluehankkeet. Mikon ajatuksia tulevasta pestistä: - Työssä menestyminen edellyttää hyvää rakennusalan yleistuntemusta sekä useamman vuoden kokemusta rakennuttamis- tai urakointitehtävistä. Työ on itsenäistä ja monipuolista, sillä hoidat hankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät suunnittelusta takuuaikaan asti. Myös me muut rakennuttamisen tiimissä olemme tukenasi ja osa projekteista hoidetaan tiimeissä. - Sinulla voi olla samaan aikaan useita projekteja eri vaiheissa käynnissä, joten kokonaisuuksien hahmottaminen ja organisointitaidot ovat tärkeitä. Työssäsi olet tekemisisssä eri sidosryhmien kanssa, joten tehtävä vaatii hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja unohtamatta myöskään asiakaslähtöisyyttä. Mikäli kaipaat uusia haasteita ja monipuolista työtä, jossa pääset oikeasti vaikuttamaan, tämä paikka on juuri sinulle!

Mikko Lipponen

Aluejohtaja

010 227 3721

Mitä kollegat sanovat Mikosta:

Mikko on aina ystävällinen ja iloinen. Saan tehdä itsenäisesti töitä ja päätöksiä, sillä Mikko antaa vastuuta ja luottaa alaisiinsa. Hän on helposti lähestyttävä ja johdonmukainen toimissaan. Tiimin kanssa keskustellaan ja vaihdellaan eri näkemyksiä ja mielipiteitä, mistä saan lisätukea työhön.

Sijainti

Toimipaikkasi tulee olemaan keskustan lähettyvillä osoitteessa Humalistonkatu 12. Toimistolla on rakennuttamisen tiimin lisäksi asiakaspalvelumme ja isännöinti. Keskustori on kävelymatkan päässä ja loistavia lounaspaikkojakin löytyy vierestä.

Tässä Turun hlökunnan top 3 lounaspaikat:

 1. Bowler
 2. Tähtibaari
 3. Morrison

Rakennuttamisen tiimi

Turun rakennuttamisessa työskentelee Antti, Kari sekä Leila (Kaisa on äitiyslomalla). Lisäksi Tampereelta Minna ja Tuire laittavat välillä sormensa soppaan, kun myynti ja markkinointi tulevat projektissa ajankohtaiseksi.

Antti Valo

Projektipäällikkö

010 227 3728

Kaisa Käräjämäki

Rakennuttajainsinööri

010 227 3740

Kari Talvitie

Rakennuttajapäällikkö

010 227 3722

Leila Toivanen

RakennuttajasihteeriMinna Huumo

Avainasiakaspäällikkö, LKV

010 227 3060

Tuire Mäenpää

Markkinointijohtaja

010 227 3036

Turussa käynnissä olevia projekteja

Kakolan Keidas I. Kakolaan on rakenteilla uusia omistusasuntoja. 
Tutustu
Skanssin rakentaminen jatkuu.
Runosmäkeen rakenteilla vuokra-asuntoja.
Kaarinaan rakenteilla maalämmöllä lämmitettäviä vuokrarivitaloasuntoja.
0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.